Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Депутатът Пламен Абровски от Има такъв народ разказа в предаването

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Депутатът Пламен Абровски от Има такъв народ разказа в предаването
Коментари Харесай

Пламен Абровски от ИТН: Луксозна ловна хижа от снимка с Борисов е забранена за свободни посещения

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Депутатът Пламен Абровски от " ИТН "  разказа в предаването " Студио Хъ " по 7/8 тв за луксозни ловни хижи, на които е попаднал,:

" Допреди няколко часа бях член на краткотрайната комисия, която трябваше да открива проверки, противозаконни разходи и т н. Получавах доста сигнали, само че 99% от тях бяха анонимни, а такива не се преглеждат. Един от тях се оказа неизвестен от някакъв горски и в него упорстват да проверим един противозаконен ловджийски дом. Нещо ме човъркаше и взехме решение да отидем с моя сътрудник Петър Димитров на 4-ти този месец да забележим. 



Тази фотография с Борисво беше в сигнала. Това място е до Ямбол - ловджийски дом " Ормана " - неповторима околност, където цар Фердинанд е желал да си построи ловна хижа, само че не са му дали и преди 3 години построяват втора след първата ловна хижа, издигната от горските. 

В сигнала се твърдеше, че това е държавно ловно стопанство и е с стеснен достъп. Без документи и позволения за градеж е било. 

Оказа се, че не може да се направи резервация за ловджийски дом " Ормана ". Нито да пуснат някого вътре. Оказва се първокласно обзаведено. Уникален разкош. Там се ловят шарани. На Ропотамо е още по-голям разкош за 90 евро дневно - резиденция. 

Оказва се, че вътре има апартамент, има ловни титли.

Проверките ще продължат. Вътре единствено тв приемникът е 85 инчов за 30 000 лв.. За кого е този разкош, за премиера ли е? Попитах дали е ходил - споделят - последните няколко месеца не. Нормален елементарен български жител не може да влезе. Дори аз като народен представител влязох с 300 зора. "

Всичко това е разрешеено от министъра на земеделието. "  - описа депутатът. 

Пълният запис ще бъде оповестен във Facebook до няколко дни, сподели още гостът в предаването. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР